Om oss

SF Invest, Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag, är fastighetsmarknadens branch funding-bolag och ägs gemensamt av femton av den svenska fastighetsmarknadens största och starkaste aktörer. Tillsammans vill vi förändra branschen och skapa större nytta för alla.

Bolaget präglas av framtidstro, men föddes ur frustration. Fastighetsbranschen har länge varit konservativ, vilket bland annat har lett till att kringtjänsterna inte har utvecklats i samma takt som i andra motsvarande branscher. Anledningarna är flera. Dålig konkurrens, felaktig prissättning eller tjänster som har haft stora behov av utveckling. Det var dags för förändring. Att ligga steget före istället för steget efter. Att utveckla morgondagens smarta tjänster istället för att sitta fast med gårdagens bristfälliga lösningar.

Idén bakom SF Invest är därför att starta, köpa eller driva bolag för kringtjänster i fastighetsbranschen. På så sätt kan vi äga vår egen framtid istället för att låta någon annan forma den åt oss. Vi vill skapa våra egna plattformar, som vi vill ha dem, så att de ger största möjliga nytta. För det är vi som arbetar i branschen och kan den bäst. De tjänster vi tar fram ska göra verklig skillnad. De ska antingen effektivisera arbetet eller förenkla och förbättra för kunderna - alltifrån hyresgäster till investerare. De projekt och företag som vi just nu har i vår portfölj kan du läsa mer om här.

Den svenska fastighetsbranschen kommer aldrig mer bli sig lik. Nu förändrar vi den tillsammans!
Andreas Nordgren, VD SF Invest
Telefon: +46 (0) 708 44 30 31
Epost: andreas.nordgren@sf-invest.se


Per Svensson, ordförande SF Invest
Telefon: +46 (0) 766 27 27 72
Epost: per.svensson@croisette.se